Alle informatie op één plek

Leuk dat je een City Tour over het water wilt maken. Onze boten varen iedere zaterdag en zondag. In totaal bieden we drie verschillende tours:

De pannenkoekenboot vertrekt op woensdagmiddag om 15.00 uur vanaf Restaurant De Kapitein in Almere. 

De Beatrix tour duurt 90 minuten en kost EUR 13,50 voor volwassenen. Een kaartje voor kinderen van 2 tot 12 jaar kost EUR 5,-. De boot vertrekt op zaterdag en zondag om 10.00 uur.

De weerwater tour duurt één uur en kost EUR 10,50 voor volwassenen. Een kaartje voor kinderen van 2 tot 12 jaar kost EUR 5,-. De boot vertrekt om 13.00 en 14.30 uur. Opstap bij Esplanadeplein.

Lees meer over onze tours hieronder.

Pannenkoekenboot

Pannenkoeken en varen, volgens ons een hele goede combinatie. Geniet vanaf het water en smul van onze heerlijke pannenkoeken. Geniet met het gezin op het water.  Ook zeer geschikt voor kinderfeestjes of schoolreisjes, alles is mogelijk. Momenteel varen we op woensdagmiddag om 15.00 uur met de pannenkoekenboot door Almere. Opstappen op de pannenkoekenboot doe je bij Restaurant De Kapitein.

Boek deze tour

Weerwater tour

Tijdens de tour van een uur maak je een rondje over het Weerwater, richting het kasteel en langs de Floriade. Je hoort hoe het Weerwater ontstaan is en waar ze haar naam aan te danken heeft, het verhaal achter de Almeerse ruïne voor het een kasteel was en veel meer!

Opstaptijden:
13:00 uur
14:30 uur

Boek deze tour

Beatrix tour

Deze tour van anderhalf uur neemt je mee naar het Beatrixpark, een van de vele stadsparken die Almere rijk is. Tijdens de tour leer je meer over de architectuur van de stad, het centrum en hoe Almere ontstaan en gegroeid is. We vertellen over de vele parken en de gedachte achter de opbouw van de stad, maar ook over de toekomstplannen.

Opstaptijd:
10:00 uur

Boek deze tour

Neem vrijblijvend contact met ons op

Je kunt al je vragen gerust stellen aan ons, wij horen graag van je.

Contact opnemen